Senaste nytt 8 June 2020

Uthyrningsregler för studentlägenheter // Rental rules for student accommodation

Hos Kopparstaden kan du hyra studentlägenheter under den tid du läser på Högskolan Dalarna eller PlaygroundSquad. För att göra det enklare för dig som bor i studentlägenhet att hitta den specifika informationen som gäller för just din lägenhet finns nu uthyrningsregler för studentlägenheter.

Här hittar du våra uthyrningsregler för studentlägenheter!

_____________________________________________________________________________________

At Kopparstaden you can rent student accommodation during the time you study at Högskolan Dalarna or PlaygroundSquad. To make it easier for you who live in a student accommodation to find specific information that applies to your particular apartment, there are now rental rules for student accommodation.

Here you´ll find our rental rules for student accommodation!