Senaste nytt 22 September 2017

Åk med oss till IKEA/Go with us to IKEA

Följ med oss på gratis bussresa till IKEA i Borlänge!

Vi hoppas att du ska trivas under din tid här i Falun. Snart är det kanelbullens dag och det vill vi fira med en shoppingresa till IKEA i Borlänge tillsammans med dig. Onsdag 4 oktober går en buss från Kaserngården och Britsen till IKEA för inhandling av mindre möbler och inredning. Det här är en chans för dig att komplettera det du saknar i din lägenhet och samtidigt träffa andra studenter.

 • Upphämtning av Hedmans buss:
  Kaserngården kl 15.30
  Britsen kl 16.00
 • Kl 17.00-20.00 shopping på IKEA
 • Uppsamling och hemresa kl 20.15
 • Avstigning Britsen och Kaserngården

Vi från Studentkontoret följer med och bjuder dig på fika under bussresan för att fira kanelbullens dag! Resan är gratis – begränsade platser. Du själv ansvarar för packning och hur den fraktas till och från bussen.
Låter det här spännande? Anmäl dig senast torsdag 28 september till student@kopparstaden.se där du anger ditt namn, mejl och mobilnummer. Du kan även mejla oss om du har några frågor kring resan.

Vi ses!

Kom ihåg att saker som du köper ska få plats i bussen så det finns inget möjlighet att köpa möbler av det större slaget.
Vi ser fram emot att träffa dig och hoppas det blir en minnesvärd dag!

————————————————————————————————————————————————————-

Join us on a free bus ride to IKEA in Borlänge!

We hope you will enjoy your time here in Falun. Soon it’s the cinnamon bun’s day in Sweden and we want to celebrate that with a shopping trip to IKEA in Borlänge together with you. On Wednesday, October 4, a bus will pick you up from Kaserngården and Britsen and continues to IKEA for the purchase of smaller furniture and furnishings. This is a chance for you to piece out what you miss in your apartment while meeting other students.

 • Pickup by Hedman’s bus:
  Kaserngården at 3.30pm
  Britsen at 4.00pm
 • 5.00-8.00pm: shopping at IKEA
 • Gathering and departure at 8.15pm
 • Departure Britsen and Kaserngården

The staff from our Student Office will accompany you and invite you to have a Swedish fika during the bus trip to celebrate the cinnamon bun’s day! The trip is for free and there are limited places. You are responsible for packing and how it is being shipped to and from the bus.
Does this sound like fun? Sign up no later than Thursday, September 28th, to student@kopparstaden.se where you enter your name, email and mobile number. You can also email us if you have any questions about the trip.

We’ll see you around!

Remember that the things you buy should fit in the bus so there is no opportunity to buy big stuff!
We look forward to see you and we hope the day becomes a memorable one.